Disclaimer

Image

Op het gebruik van de website en deze disclaimer is Nederlands recht van toepassing.

De site bevat algemene informatie voor iedereen die ge├»nteresseerd is. De inhoud van de site is uitsluitend bestemd voor persoonlijk gebruik.

Ondanks dat PIFS de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht in de samenstelling en het onderhoud van de op deze website verstrekte informatie, kan PIFS niet garanderen dat deze informatie nog correct, compleet en/of actueel is en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor gebruik en interpretatie van deze informatie.

Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van PIFS zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site en PIFS is derhalve ook niet aansprakelijk voor de inhoud van deze sites of bronnen.

PIFS kan in voorkomende gevallen informatie verzamelen en analyseren die verbonden is aan het gebruik van deze website, zoals het aantal hits, de meest gevraagde pagina's, de vorige/volgende bezochte sites en de duur van een gebruikerssessie. Het doel van deze algemene bezoekgegevens is om de inrichting van de website te optimaliseren.